Piha-alueen siistimisessä sentään jostain asioista ollaan oltu yhteisymmärryksessä viikon aikana. Puutarhamyymälässä oli myynnissä kaunis suihkuallas, joka ostettiin. Ympärille istutettiin kukkasia. (Suihkuallas on tehty pienestä kertakäyttöhillopurkista, muovipullon suuosasta ja kynttilänpidikkeen osasta. Osat on liimattu päällekkäin ja maalattu valkoisella ja harmaalla tuputtaen. Kukkapenkkinä on alunperin vaaleanvihreä kynttilämansetti, jonka maalasin tummemmaksi. Kukat siihen liimasin silkkipaperipalloista. Nurmikon tein uusiksi tummanharmaasta kuramatosta, jonka maalasin vihreäksi. Tuli mielestäni aika oikean näköinen.)

Tässä vielä lähikuva viime kerralla esittelemästäni tuijasta, jonka runkona on viinirypäletertun ranka. Lehvästö on askartelukaupasta ostettua värjättyä jäkälää. Ruukkuna on liimapuikon korkki, joka on saanut pintaansa hiekkakerroksen ja maalia.

Maanpeitekasveja on istutettu peittämään pation reunaa. Huvimajan sisustus on vielä auki, koska sinne ei mahdu puutarhapöytää ja tuoleja. Äänekkäimmät asukkaat olivat sitä mieltä, että maja on vaihdettava suurempaan. Katsotaan nyt, miten käy. Jotain päätöksiä pitäisi ensi viikonloppuun mennessä tehdä.