Tähänkin projektiin sopii tuo viisaus, vaikka sen mukaisesti ei toimittukaan. Havumetsäntien asukastoimikunta organisoi työtä, mutta tekijäporukka pieneni pienenemistään projektin edetessä. Joinakin iltoina ei saatu mitään valmista. Nyt kuitenkin on valmista ja arvostelijoita on piisannut. Eihän sitä voi koskaan miellyttää kaikkia. Tekijät ovat kuitenkin tyytyväisiä.

Huvimaja myytiin pois. Suihkukaivo siirrettiin sen paikalle.

Alueelle kuljetaan oikeasta alareunasta ja kiveys ojaa kulkureittiä. Kiveys on tehty pahvista ja maalattu harmaaksi. Oleskeluryhmä laitettiin myös kiveykselle.

Alueen kolmella reunalla on lauta-aita. Se on tehty grilli- ja kahvitikuista. Havukasvit on istutettu limsapullon korkkeihin. Kasvien materiaalin on ostettu askarteluliikkeestä. Nurmikkona  on vihreäksi maalattu kuramatto. Pöytä on tehty purkin kannesta, pyöreästä rimanpätkästä ja kumisesta korkista. (Kuvausvaiheessa pöytä kaatui, enkä huomannut, että kansi meni vinoon, koska liima ei ollut vielä kuivunut.) Tuolit on edellisessä postauksessa esitellyt kirpparituolit, jotka sprayasin antiikkivalkoisella maalilla.

Myrskylyhty on tehty suihkusaippupullon osasta, helmenpuolikkaasta ja metallilangasta. Maalaus tehty siihen mustalla tussilla.

Suihkukaivo on tehty muovipullon suuosasta ja kynttiläpidikkeestä sekä hillonrasiasta. Maalaus tehty akryylimaalein. Kynttilämansetti pääsi tuunauksen jälkeen kukkaistutukseksi. Kukat siihen on tehty silkkipaperipalloista. Työkalupakki on tehty jäätelötikuista. Iso tuija on istutettu hiekalla päällystettyyn liimapuikon korkkiin. Tuijan runko on viinirypäletertun ranka. Kulmassa oleva köynnös on liimattu askarteluliikkeen aihioista.

Tämä on erillinen roombox, vaikka tämä onkin Emilian pihapiiriä. Tämä osa piha-alueesta on tehty kaikille talon asukkaille, sillä lapsille on oma leikkialueensa toisaalla.