Pikku Prinsessan huone alkoi syntyä vähitellen talven aikana. Kaikki alkoi oikeastaan bling-bling-pönttöuunista. Se ei väriensä puolesta sopinut mihinkään nukketaloni huoneeseen. Kuitenkin siitä tuli ihan käyttökelpoinen.

Oli siis kerättävä yhteen saman henkisiä tavaroita ja tehtävä vähän lisääkin. Viime viikonloppuna syntyi vaneerista arkku. Huoneessa on lähes kaikki omatekoista. Tässä kuvassa näkyvät: sermi, vaatekaappi, pönttöuuni, pikkupöydät, arkku ja tarjotin. Sekä virkatut hattu ja huivi. Ruusukimppu on tehty paperista ja rautalangasta. Matto on T-paitasiirtopaperille silitetty nettituloste. Astiat ja ruuat ovat ostotavaraa.

Takaseinän tapetti on kultakuvioista skräppäyspaperia ja katossa on kullanvärinen rosetti kakkupaperista.

Sängynpeitteen olen virkannut nukkekotiharrastuksen alkuvaiheessa. Sängyn tein viime syksynä, mutta maalaus on tehty vasta nyt. Sängyn päällä oleva silkkinauhakirjottu tyyny on myös omatekoinen.

Prinsessa on kissafani ja seinällä olevassa taulussa onkin monta kissanpoikasta. Piianpeili, hajuvesipullon, peilin alla oleva pöytä, jakkara ja päivänvarjo ovat viime viikkojen aikaansaannoksiani.

Kerrankin olen tyytyväinen aikaansaannoksiini. Olenhan tehtyt siis lähes kaiken itse, huonekaluista lähtien. Eihän tämä toki vedä vertoja monien harrastajien niin ihanille huoneille, mutta "eihän sitä voi kauhalla vaatia, jos on lusikalla  annettu".