Nukkisharrastaminen on kivaa, sillä tavaravaihdoilla saattaa saada sellaisia tavaroita, joita ei ole tiennytkään tarvitsevansa. Itse tein nukkiskurssilaisten vaihtoon kolme samanlaista pakettia, joissa kussakin oli palat valkoista ja vaalean punaista tylliä, kaksi huovutettua sydäntyynyä, kaksi virkattua hattua ja niihin sopivat haarukkapitsihuivit. Lisäksi rannekoru ja helmet.

Viljami ja Veera (samassa rapussa asuva pariskunta) saivat vaihtotavaroista pari reikäleipää ja leivonta- ja ruuanlaittovälineitä: vispilä, survin, kaulin, paistinlasta ja kauha. Niin taitavasti vuoltuja. Viljamin jaloissa on uudet vihreät aamutossut. Juuri hänen lempiväriään. Ja tämäkös miestä naurattaa.

Isän ja äidin makuuhuoneesta on puuttunut pikkuisen penkin luota matto. Yhdestä paketista löytyi tuohon kohtaan hyvän värinen pitsimatto.

Peilipöydän päälle laitoin pienen torvea soittavan enkelikoristeen.

Lähinnä Emiliaa on kaunis välkehtivä tumma tarjotin, jossa on pieniä tuikkuja. Emilia on sitä mieltä, että tämä on hänelle, mutta äiti oli katsonut sille jo muuta paikkaa. Hopean värinen avain pannaan aikanaan eteisen avainkaappiin. (Eteinen on vielä tekemättä.) Tumma kukan muotoinen tarjotin, herkullinen täytekakku ja sen jalallinen alusta sekä termoskannu jäävät keittiöön. Sitten on vielä "kristallinen" esine, josta voisi tehdä vaasin tain kattovalaisimen. Sille ei vielä löytynyt lopullista paikkaa.  Ihania tavaroita. Osa tavaroista meni toisen blogini puolelle, tänne Kiitos vaihdossa mukana olleille! Tämä oli kiva kokemus, joten varmasti otetaan uusiksi.