Emilian tutut, Veera ja Viljami, olivat  Pääsiäisen poikansa luona kyläilemässä ja nyt he ovat palanneet kotiin.  Emiliaa varten he olivat varanneet pikkuisia suklaamunia, mutta ei tyttöä ole näkynyt koko päivänä. Matka oli rasittava ja Viljami on nukahtanut sohvalle istualleen, eikä tiedä Veeran tekemisistä mitään.

Veeraa ei väsytä yhtään. vaan hän katselee saamaansa puurasiaa, jossa on niin tarpeellisia villalankoja ja nauhoja. Jakkaralla on lisäksi arvoituksellinen pikkupaketti, joka on muistettava laittaa parempaan talteen.Nämäkin ovat tavaravaihdossa saatuja, mutta epähuomiossa en laittanut kuvaa blogiin, vaikka sen olin tietokoneelle siirtänyt. Kiitos vielä antajalle näistä.

Kannussa olevat pajunkissat poimittiin metsikön reunasta ja mukaan laitettiin muutama leikkokukka lähikukkakioskin valikoimista.

Veeran ja Viljamin olohuone on vasta mietinnässä, mutta keräsin kokoon "ylimääräisiä" kalusteita, jotka eivät ole toistaiseksi olleet vielä missään. Jospa niistä rakentuisi olohuoneen peruskalustus. Mietitään edelleen.

Emilian perheellä oli vähän niukka pääsiäinen tarjoilujen suhteen. Raha on ollut koko talven niin tiukassa. Vain kaikkein tarpeellisinta on pystytty ostamaan. Tänään myytiin  kaupassa kaikenlaisia ruokatarvikkeita alennushinnoin, koska päiväykset oliva menossa vanhaksi. Niin saatiin taas pakastimeen moneksi päiväksi ruokaa. Iltaruuan jälkeen herkuteltiin mämmillä, pashalla ja kakulla. Emilian mielestä herkkujen odottaminen kannatti.