ensimmäisen kerran niiden mainosten mukana, joita posti on ahkerasti kantanut kaikille niitä haluaville. Ja totta kai Emiliankin on niitä halunnut. Hän on leikannut kaikki ihanat koululaisen tarvitsemien tavaroiden kuvat niistä. Niitä on ollut aikamoinen kasa. Hello Kittyn kuvat hän on liimannut tällaiseksi kirjaksi.

Jokaisella sivulla on kivoja kuvia ja kirja on aika paksu.

Kyllä koululainen totta kai tarvitsee koulun alkuun uusia tavaroita.Mutta mikä on tärkeintä?  Ensimmäiseksi yritettiin laittaa huonetta kuntoon. Pöydälle ostettiin kirjoitusalusta, kynäpurkki ja höyhenkoristeinen kynä. Seinälle juliste, joka laitettiin raameihin. Lattialla on kaksi vaaleanpunaista roskakoria, joissa toisessa on nyt lehtiä ja kirjoja.

Kaupasta löytyi kiva halpa virkattu kassikin. Reppu kyllä aiotaan vielä ostaa, mutta Hello Kittyt olivat loppuneet, joten odotellaan viikonlopun yli. Koulutuoli on edelleenkin ongelma. Eihän pieni tyttö voi mustaa tuolia haluta, vaikka iskä niin kovasti sellaista kaupassa ehdottikin. "Ei, ei, ei!", sanoi Emilia.

Näihin kannellisiin laatikoihin Emilia ihastui eräässä suuressa huonekalukaupassa. Niissä voi säilyttää mitä vain ja jotta huoneen pystyisi pitämään siistinä, nämä oli aivan ehdottomasti saatava. Äitikin oli samaa mieltä, että ostetaan pois. Eivät ole kalliita.