- "Äiti syömään! Hampurilaiset jäähtyvät. Tuo jo ne grillivartaat, sillä grilli on hehkuvan kuuma". (Emilian perheessä äiti on aina se, jota jostain syystä odotetaan.)

Isä toimii grillimestarina ja esittelee Emilialle grillin toimintaa.  Rasvaroiskeilta välttyäkseen on hänellä essu päällään. Grillikinnas ja virkattu patalappu ovat grillipöydällä.

Tämä parvke muuttuu uusien tavoiden myötä kaiken aikaa . Oikeita seiniä tässä ei vielä ole, sillä tämä on itse asiassa roombox-raato. Seinät tulevat sitten joskus.  Grillin tulo aiheutti muutoksia tavaroiden järjestykseen. Lattiana on ollut joku iso laatta väärinpäin, mutta nyt tein lattian uusiksi harmaista laatoista.

Maitokannua lukuunottamatta, ovat pöydällä olevat astiat roskista syntyneitä. Olut on DMC-merkkistä. Oranssi sinappipullo on hammasväliharjasta tehty ja kyljessä oleva tarra on omenatarra. Ruskea ketsuppipullo on muovia, mutta en muista ihan tarkasti, mikä se oli alunperin. Lautaset ovat pullonkorkin tiivisteitä, päällä printti ja lasit ovat laboratorionäyteputkilon palasia.

Grilli avautuu ja sulkeutuu ihan kuin oikea grilli.